Menu
Kattenmandje

Ons personeel

Pop
de witste én de doofste
(april 2015)

Pop is het witte schaap van de familie en ze is slechthorend; ze hoort maar 20-30%, maar dat belemmert haar in het geheel niet! Vanwege haar "doofheid" is ze bij Stichting Kittenopvang Moederloos terecht gekomen. Pop is niet "op haar bekkie gevallen". Ze kan heel goed aangeven als iets haar niet bevalt en blaast er dan lustig op los. Dit heeft natuurlijk alles te maken met haar slechthorendheid, want ze schrikt sneller als iets of iemand "ineens" achter haar staat. Pop doet heel belangrijk werk; ze is gezelschapsdame en komt vaak knuffels geven tijdens het harde werk.


Kaya
de allerkleinste én (dus) de schattigste
(april 2015)

Kaya is de kleinste van het stel. Ze is toen ze piepjong was zwaar ondervoed van straat geplukt. Moederziel alleen, zonder mama, werd ze schreeuwend (van de honger) gevonden en naar Stichting Kittenopvang Moederloos gebracht. Daar hebben ze haar liefdevol opgevangen en opgelapt. Door de achterstand die ze op straat heeft opgelopen heeft ze nu als volwassen poes het formaat van een poes van circa 6-7 maanden oud. Dat ze zo klein is weet ze heel goed in haar voordeel te gebruiken. Haar kittenachtige uiterlijk is heel schattig en dat weet ze dus met haar charmes krijgt ze veel voor elkaar. Zo niet, dan verandert ze in een klein brutaal aapje die zelf zorgt dat ze krijgt wat ze wil. Kaya is hoofd printercontrole. Ze neemt haar werk zéér serieus en voert het consequent en heel fanatiek uit.


Ventje
de grootste (knuffelbeer)
(april 2019)

Ventje is de grootste van het stel en een uit de kluiten gewassen kater. Met zijn ruim 5 kilo, heeft hij lichtelijk overgewicht, maar ja zijn grootste hobby is dan ook eten! Hij is een heerlijke deugniet en hangt ook regelmatig de clown uit.


Meneertje Koekepeertje
de roodste en de jongste
(augustus 2022)

Meneertje Koekepeertje is de jongste van het stel en is niet van suiker gemaakt. Bij weer en wind is hij buiten (in de afgesloten tuin) te vinden en komt alleen binnen als hij de brokjes hoort rammelen.


In memoriam

Mookie
(circa 1994 - mei 2008)


Prins
(april 2008 - juli 2020)


Doezie
(circa 2002 - juli 2022)


Kleine Man
(april 2009 - oktober 2022)