Menu
Kattenmandje
Welkom bij de gloednieuwe winkel (inclusief nieuwe naam) van Crazy Cat Ladies

Ons personeel

Doezie
de oudste én de ziekste
(circa 2005)

Wat zeker is, is dat Doezie de oudste van het stel is, maar haar echte leeftijd is onbekend want die is geschat. In 2008 is ze hoogzwanger van straat gehaald. De bevalling heeft ze zelf ternauwernood overleeft, haar 6 kittens hadden dat geluk niet. In april 2011 is vastgesteld dat ze zwaar nierpatiënt is. Ze heeft toen 8 dagen aan de spoeling/dialyse gezeten bij de dierenarts. Toen ze naar huis mocht, was de prognose dat ze de kerst niet zou halen, maar ze is er nog steeds! Ze heeft haar mindere momenten, maar het is nog steeds een vrolijke meid, waarvan je niet zou zeggen dat ze heel ziek is. Doezie "loopt in de ziektewet" en helpt niet echt mee. Ze doet waar ze zin in heeft (zoals het een echte kat betaamt) en dat komt neer op veel slapen! ;-)


Kleine Man
de knuffeligste én de "Houdini"
(april 2009)

Kleine Man heette ooit Bono, maar omdat hij zooooo klein was toen we hem op straat vonden, werd hij steeds Kleine Man genoemd. Inmiddels is dat zijn officiële naam. Wij hebben hem zelf zwervend op straat gevonden, zonder mama toen hij 5 weken was. Met advies van Stichting Kittenopvang Moederloos hebben wij hem zelf groot gebracht. Kleine Man ziet eruit als een kat, maar is stiekum eigenlijk een aapje. Hij kan klimmen als de beste en zijn favoriete plekje om te chillen was "in een parasol" (zie foto) Daar konden de parasols niet zo goed tegen en dus hebben we nu geen parasol meer maar een schaduwdoek en die gebruikt hij nu als hangmat! Kleine Man draagt zijn steentje bij door te helpen van de wal in sloot...


Pop
de witste én de doofste
(april 2015)

Pop is het witte schaap van de familie en ze is slechthorend; ze hoort maar 20-30%, maar dat belemmert haar in het geheel niet! Vanwege haar "doofheid" is ze bij Stichting Kittenopvang Moederloos terecht gekomen. Pop is niet "op haar bekkie gevallen". Ze kan heel goed aangeven als iets haar niet bevalt en blaast er dan lustig op los. Dit heeft natuurlijk alles te maken met haar slechthorendheid, want ze schrikt sneller als iets of iemand "ineens" achter haar staat. Pop doet heel belangrijk werk; ze is gezelschapsdame en komt vaak knuffels geven tijdens het harde werk.


Kaya
de allerkleinste én (dus) de schattigste
(april 2015)

Kaya is de kleinste van het stel. Ze is toen ze piepjong was zwaar ondervoed van straat geplukt. Moederziel alleen, zonder mama, werd ze schreeuwend (van de honger) gevonden en naar Stichting Kittenopvang Moederloos gebracht. Daar hebben ze haar liefdevol opgevangen en opgelapt. Door de achterstand die ze op straat heeft opgelopen heeft ze nu als volwassen poes het formaat van een poes van circa 6-7 maanden oud. Dat ze zo klein is weet ze heel goed in haar voordeel te gebruiken. Haar kittenachtige uiterlijk is heel schattig en dat weet ze dus met haar charmes krijgt ze veel voor elkaar. Zo niet, dan verandert ze in een klein brutaal aapje die zelf zorgt dat ze krijgt wat ze wil. Kaya is hoofd printercontrole. Ze neemt haar werk zéér serieus en voert het consequent en heel fanatiek uit.


Ventje
de grootste én de jongste
(april 2019)

Ventje is de jongste van het stel en een uit de kluiten gewassen kater. Met zijn bijna 6 kilo, heeft hij lichtelijk overgewicht, maar ja zijn grootste hobby is dan ook eten! Hij is een heerlijke deugniet en hangt ook regelmatig de clown uit.

Wij plaatsen cookies zodat je bezoek aan onze site plezierig is omdat de site goed werkt. Als je doorgaat met je bezoek aan onze winkel, accepteer je deze cookies.