Menu
Kattenmandje
Welkom bij de gloednieuwe winkel (inclusief nieuwe naam) van Crazy Cat Ladies

Overig

Met kerst zet je een leuk aangeklede fles op tafel met dit schattige mini-keukenschortje. Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,21..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Geef het glas van je kerstdrankje een kerstmutsje met deze kartonnen mutsjes.Afmeting: 4 x 6 cm Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,08..
€ 1,00
Excl. BTW:€ 0,83
Ontbijt of lunch zal voor een echte Crazy Cat Lady nooit leuker worden dan met deze bakvorm want met deze bakvorm maak je een omelet in de vorm van een kattenkop! Afmetingen: 14,5 x 10,5 x 1,3 cm Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfd..
€ 5,00
Excl. BTW:€ 4,13
Deze schattige tandenstokerhouder is handig en staat ook nog leuk op tafel! Afmetingen: 8 x 6 x 6 cm Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos  en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,29..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Met deze 6 glasmarkers kunnen jij en je gasten het eigen glas makkelijk herkennen. Daarnaast zijn ze ook handig om je theezakje op zijn plaats te houden.   Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,37..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Pannenkoeken of hamburgers "flippen" wordt voor de kattengek stukken leuker met deze spatel in de vorm van een kattenkop.  Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,54..
€ 6,50
Excl. BTW:€ 5,37
Voor de kattenliefhebber wordt schoonmaken (bijna) leuk met deze sponsen. Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,37..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Aardappels schillen wordt stukken leuker met deze dunschiller is de vorm van een kat.  Verkrijgbaar in: grijszwart  Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,37..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Supercute deze flesopener met blozende kat met handige magneet aan de achterkant zodat hij op de koelkast kan!Afmeting:12,5 x 5,5 cm  Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,70..
€ 8,50
Excl. BTW:€ 7,02
Voor de kattenliefhebber wordt schoonmaken (bijna) leuk met deze sponsen.Ook verkrijgbaar als schuurspons. Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,37..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Voor de kattenliefhebber wordt schoonmaken (bijna) leuk met deze sponsen.Ook verkrijgbaar als schoonmaakspons. Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,37..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Ovenwant | Kattenpoot Ovenwant | Kattenpoot
Nieuw Hot
In de keuken kokkerellen of in de tuin achter de BBQ; dan wil je je handen niet verbranden. Met deze (s)kattige ovenwant kun je je handen beschermen en je ziet er ook nog leuk uit! Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: ..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
1 - 12 van 16 (2 pagina's)
Wij plaatsen cookies zodat je bezoek aan onze site plezierig is omdat de site goed werkt. Als je doorgaat met je bezoek aan onze winkel, accepteer je deze cookies.