Menu
Kattenmandje
Welkom bij de gloednieuwe winkel (inclusief nieuwe naam) van Crazy Cat Ladies

Oorbellen

Leuke kattenkop-oorbel-stekers.Verkrijgbaar in de kleuren:ZilverZwart Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,21..
€ 2,50
Excl. BTW:€ 2,07
Deze oorbellen zijn voor echte Crazy Cat Ladies! De oorbel bestaat uit twee delen, want de sluiting is ook deel van de oorbel waardoor het lijkt of de kat door het oor gaat. Afmetingen: 3 x 1 mm Verkrigbaar in de kleuren: blauw zwart wit paars bruin roze zilver Met de aa..
€ 4,50
Excl. BTW:€ 3,72
Leuke hang oorbellen met een kat in een mand.Afmeting:3 x 2,5 cm Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,29..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Leuke hang oorbellen van een rode kat.Afmeting:3 x 2 cm Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,29..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
Leuke hang oorbellen van kittens in een mand.Afmeting:2,2 x 3 cm Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang Moederloos en Stichting Zuiderzee Zwerfdieren ieder met: € 0,29..
€ 3,50
Excl. BTW:€ 2,89
1 - 5 van 5 (1 pagina's)
Wij plaatsen cookies zodat je bezoek aan onze site plezierig is omdat de site goed werkt. Als je doorgaat met je bezoek aan onze winkel, accepteer je deze cookies.