Menu
Kattenmandje
Welkom bij de gloednieuwe winkel (inclusief nieuwe naam) van Crazy Cat Ladies

Verjaardagskaarten

Verjaardagskaart | blauwe katten pop-up Verjaardagskaart | blauwe katten pop-up
Nieuw
3D pop-up verjaardagskaart; als de kaart geopend wordt komen 2 blauwe katten in een doos tevoorschijn. Met tekst "Happy Birthday". De ideale verjaardagskaart voor een kattengek!15 x 10 cm (dicht)Met envelop27 gr met envelop (2 postzegels nodig, niet inbegrepen) Met de aankoop van dit product steunt..
€ 6,50
Excl. BTW:€ 5,37
Verjaardagskaart | katten op bank pop-up Verjaardagskaart | katten op bank pop-up
Nieuw
3D pop-up verjaardagskaart; als de kaart geopend wordt komt er een tafereel van een bank met katten tevoorschijn. De ideale verjaardagskaart voor een kattengek!20 x 15 cm (dicht)Met envelop49 gr met envelop (2 postzegels nodig, niet inbegrepen) Met de aankoop van dit product steunt u Kittenopvang M..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20
Verjaardagskaart | zwarte katten pop-up Verjaardagskaart | zwarte katten pop-up
Nieuw Hot
3D pop-up verjaardagskaart; als de kaart geopend wordt komen 2 zwarte katten in een doos tevoorschijn. Met tekst "Happy Birthday". De ideale verjaardagskaart voor een kattengek!15 x 13 cm (dicht)Met envelop35 gr met envelop (2 postzegels nodig, niet inbegrepen) Met de aankoop van dit product steunt..
€ 6,50
Excl. BTW:€ 5,37
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
Wij plaatsen cookies zodat je bezoek aan onze site plezierig is omdat de site goed werkt. Als je doorgaat met je bezoek aan onze winkel, accepteer je deze cookies.